AJURLU ÖRNEK Mİ ARADIN YAPILIŞIYLA BURADA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir model ajurlu siz örgü sevenler için yapılış anlatımını yaptım ve sizlere paylaştım.

Çok kolay her sırada örnek olarak örülen ajurlu bir örneğin yapılışından sizlere de fikir olsun istedim değişik örgü yapılış olarak her yerde kullanılır olması sizlere fikir olsun diye yapılışında fikrimi sundum eğer sizlerde beğenip yapmak isterseniz diğer örgü sevenler için paylaşarak herkese ulaşacaktır .

Diğer video olarak bu modelin başka bir örnekle bütünleştirerek örnek hazırladım onuda hemen akabinde sizle

sayfamı ve kanalımı üye veya abone olarak diğer örneklerime de sahip olacaksınız yapamadığınız bir örgü olursa yorum yazarak bana ulaşacak ve sizlere yardımcı olacağım.

Ben ipin markası olarak her zaman kanalıma açıklama yapıyorum ki ip marka şart değil önce örnek seçimi sonra ipin rengi ve senin el örgünün yapılışı biz örgüde en önemli olarak bakmamız gerekenler bunlar ip güzel diye örnekte güzel olmaz yani hiç marka ip kullanmayın demiyorum istediğin iple örebilirsiniz ister marka ip isterseniz sıradan olan uygun ip kullan karar sizin olsun ben bunu demek istedim ve kendim yaptıklarımı fikir olarak sizlere paylaşmak istedim.

bu güzel ajurlu örgü modeli örecek olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Arkadaşlar video anlatımları izleyerek yapılış tekniği öğrenerek sizlerde bilgileneceksiniz.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.