KAHVE SÜPÜRGESİ ÖRGÜ YELEK MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine tığ işi olan çok güzel yelek modelin örnek yapılışını paylaştım.

Çok güzel kahve süpürgesi olarak adlandırılan çok güzel tığ sevenlere güzel ve çıtı pıtı gösterişli bir model ile sayfayı devam edelim dedim.

Yelek yapılışında severek kullanılan bir örgü modeli tam yaz aylar için uyumlu olan bu modeli beğeneceğinizi umarım yapılışına gelince eğer beğendiyseniz ve yapmak isterseniz yapılışını anlatan videoyu izlemenizi tavsiye ederim yapılış teknik olarak öğrenmiş olacaksınız video anlatımları sonuna kadar izlerseniz değişik yapılış anlatımlar ve yapılış ile ilgili hem tekniği hemde fikir edineceğinizi  düşünüp sizlere fikrimi söylemek istedim.

Bazı modeller sadece örnek olarak anlatımlar var siz örgü sevenler örnekleri nerede görmek isterseniz orada güzel olacağını unutmayın yakında bir dantel model ile örgü yapılışından bahsedeceğim eğer bu düşünceme fikir olsun diyorsanız kanalıma abone olarak veya sayfamı takip ederek güzel modellere sahip olacaksınız bu güzel tığ işi örgü örneği yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.