KELEBEK KALBİM LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni tasarım olan kelebek kalbim lif modelini sizlere paylaştım .

Çok anlamı olan kalbim lif modelini sizlere fikir olsun yaz düğünü olanlara çeyizlerine yapmalarını öneririm değişik ve güzel bir modelle yine sayfamdan sizlere fikir olsun istedim .

Arkadaşlar en güzel ve en yeni modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum sizlerde yorum yaparak ve bu güzel modelleri paylaşarak desteklemiş olursunuz kanalıma bakarak ve sayfamı ziyaret ederek yeni modellerden haberdar olacaksınız.

Bizler için tasarlayan ve yapım aşamasında kolayca yapmamız için bu güzel kelebek kalbim lif modelini hazırlayan lif perisi arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Değişik örgü ve el işlerini örnek olarak bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünerek öneririm .

Bu kelebek yapılışıyla değişik modellerde yapabilirsiniz küçük kelebek yaparak kese olur yada magnet yapabilirsiniz kına keseleri olarak lokumluk yapılabilir bir çok model olarak kullanabilirsiniz.

Küçük kelebek süslemelerde kullanmak için de yapılabilir diye düşünerek siz örgü sevenlere fikrimi söyleyerek paylaşmak istedim bu lif modelin yapılışını izlemenizi tavsiye ederek yeni tekniklerden elde ederek sizlere fikir olsun .

Sevgili örgü lif yamayı sevenler bu güzel modeli yapacak olan arkadaşlara şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.