TIĞ İŞİ ÇİÇEK MOTİFLİ ŞAL MODELİN YAPILIŞ TEKNİĞİ



Sevgili örgü sevenler kendim tasarlayıp yapılışını anlatım tığ işi çiçek motifli şal modeli siz örgü sevenlere sundum .

Değişik ve çok güzel bir motif olarak gördüğüm bu motiflerimi sizlere paylaşmak ve sizlere fikir olsun istedim yapılışını çiçek ve yaprak olarak anlatımını yapıp ardından da birleştirmesini sizlere anlatacağım ve bir bütün olarak sizlerde yapmak isterseniz yapılışını anlatan videoyu izleyerek bu güzel çok amaçlı olan motiflerinden fikir edinebilirsiniz.

Değişik görselli bu çiçeklerden oluşan şal olarak veya bir çok örgü model olarak yapabilirsiniz hem kalın ip şiş örgü iplerinden deneyerek sizlere de fikir vereyim istedim

Arkadaşlar bu güzel modelleri sizlerde paylaşarak bir çok örgü sevenlerde bu modele sahip olacak ve sizin sayenizde yapmış olacaklar abone olarak siz örgü sevenlerde değişik örneklerden de haberdar olacaksınız .

Yapılışına gelince şöyle ki.

10 zincir çekip sihirli  yuva oluşturuyoruz 2 zincir çekip 3 adet trabzan yapılarak 5 adet papatya yapılıyor sonra arkasından yine 5 zincir çekerek papatya yapraklar için zincirler yapılıyor beş adet zincirler yapılarak içine 6 trabzanla yaprağını yapıyoruz yine arkadan 6 zincir ile yaprakları yapmak için zincirli yuvalar yapılıyor 8 yuva olarak içine yine trabzan ile dolduruyoruz ve çiçek bitiyor .

Yaprak için 14 zincir çekerek 19 tane trabzanla zincir üstüne yaparak 3 adet yaprak 1 papatyaya yapılarak devam eder 1 papatya ya yapılır 1 boş yaprak bırakarak 4 yaprak yapılır ve biter diğer işlemlerde yapılışını anlatan videoyu hazırladım ve onuda sizlere sunacağım ve bütün olarak izlerseniz yapılışında sizlere de kolay olacağını düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler çok amaçlı bu güzel motifi yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

ÇİÇEK MOTİFLİ ÜÇGEN ŞAL MODELİ
ÇİÇEK MOTİFLİ ÜÇGEN ŞAL MODE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.