FINDIKLI KOLAY LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay gösterişli ve fındık bahçesi gibi görünümlü bir lif modelinden bahsedip sizlere fikir olsun diye düşünüp yapılışını da izleyerek kolay yapmanızı sağlayayım istedim.

Bir çok lif modeli var fakat bu lif modeller hepsinin yapılışı ayni olsa da görselini değişik olarak gösteren süslemelerden biraz bahsedersek şu ki her zaman derim ya değişik görseller için örnekler üzerinde sizlerde bir şeyler katarak değişik görsel yaratabilirsiniz diye işte bu lif modelin de olduğu gibi sizde örnekler üzerinde süslemeler yapmanızı öneririm.

Arkadaşlar fındık bahçesi görünümlü lif modelini biz örgü sevenlere tasarlayıp hazırlayan ve yapmamız için kolay olsun diye tam detay anlatımını yapan pembeli örgülere buradan çok teşekkür ederim.

Evet ben birde renklere takılırım ya renkler önemli diye bakın ki gerçekten o kadar gösterişli oluyor ki bu lif sanki gerçek fındık gibi görünümü renklerin uyumuna bağlı ve bu güzel uyumu yapan ellerine sağlık diyerek sizlerden de ayni uyum yaparak örgü yapmanızı öneririm video anlatımını izleyerek yapacağınız bu lif modelin tasarım olarak ve yapılış tekniğini öğrenmiş olacaksınız diye düşünerek fikirlerimi sizlere paylaşmak istedim umarım bu lif modelini de beğeneceksiniz şimdi bu fındıklı lif yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.