LİMON KÜFÜ YEŞİL İLE ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yeni bir örgü model ile yine sizlere sunayım dedim değişik küflü limon küfü ile yeşilin buluşması harika bir görsel olduğunu görünce sizlere de fikir olsun istedim.

Tığ işi olarak çok güzel bir örnek kabartmalı  hemde kolay fıstıklı bir model yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum umarım sizlerde beğeneceksiniz.

Arkadaşlar yapacağınız yelek olursa önce lastik yerine trabzan yapılarak başlanır önce fıstıklar yaparak devam eder sonra üstüne trabzan yaparak örnek oluyor bence sizler örgüyü tam anlatımı olan videoyu izleyerek yapmanızı tavsiye ederim .

Renk olarak harika bir renk olarak iyi düşünülmüş sizlerde bu ağır gösteren renkleri tercih etmenizi veya denemenizi bir fikir olarak düşünün örneği çok güzel gösterişli olarak ben örgü seven olarak beğendiğimi söylemek istedim.

Sevgili örgü sevenler değişik örneklerden bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamda hepsi mevcut bakarak fikir edine bilirsiniz her zaman en güzel ve yeni modellerden siz örgü sevenlere fikir olsun diye paylaşıyorum umarım sizlerde bu güzel modellerden fikir edinip yapıyorsunuz sayfamı takip ederek her zaman en yeni ve güzel modellere sahip olacaksınız kendim kanalım olan orgutarifleri olarak youtubeden abone olarak bilgilenebilirsiniz kendim tasarımlarımla siz örgü sevenlere teni tasarımlar sunmaktayım.

BU GÜZEL DEĞİŞİK TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİ BEĞENİP DE YAPACAKLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.