İNCİLİ ŞAL MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler değişik bir incili şal modeli paylaşayım değişik zincirler ile yapılan bu güzel lif modelin yapılışı olan videoyu da sundum umarım sizlerde beğenip yapacaksınız eğer yapacak olursanız tam detay yapılışını anlatan yapılış videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Çok kolay olsa da değişik bir görseli olan bu model inciler ile süslenince başka bir hava kattı diye düşünerek siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim yaz aylarda da gece gezmelerde üstünüze alacağınız bu şal modeller kullanışlı olduğunu ve bazende görselden çok kolay model seçtiğimizi düşünerek bu gösterişli ve kolay şal modelini sizlere sunayım istedim.

Evet arkadaşlar değişik ve yeni modellerden sizlere haberdar etmek ve yapılışında kolaylık olsun diye burada olduğumu unutmayın her zaman değişik modelleri sunduğumu düşünüyorum sizlerde yorum yaparak bilgilendirirseniz sevinirim değişik modellerden de bakmak isterseniz sayfamda değişik modellerden fikir edine bilirsiniz bize bu şal modeli hazırlayan ve yapılışını anlatan ören hanıma buradan teşekkür ederim bu incili yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.