Yeni öğrenenler için çok kolay gösterişli örgü sarmaşık modelin yapılış anlatımı



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok kolay güzel gösterişli bir örgü sarmaşık  model ile sayfama devam edeyim dedim.

Sizlerinde beğeneceğini düşündüğüm bu örnek umarım sizlerde beğeneceksiniz çok kolay yapılışı yani yeni öğrenenler için de kolay olduğunu düşündüm ve yeni öğrenenlere de örnek yapsınlar diye bu model yapılışını anlatan video paylaşmak istedim.

Değişik ve gösterişli örneklerden yapıp sizlere model konusunda yardımcı olmak için buradayım gösterişli olması örnek ve renkler dikkatimi her zaman çeker bende her modeli hazırlarken sizlere iki veya üç renkle deneyip sizlere sunmaktayım kanalıma bakarsanız değişik modellerden de fikir edine bilirsiniz örnekleri nerede kullanırız sorusuna gelince örgü her yerde güzel oluyor yeter ki düzgün ve yapacağın yeri seç bende örgü seven olarak marka iplere takılmam örneğim ipte güzel duruyorsa ve ben iplerin renklerini güzel seçtim ise evet örneğim ve yaptığım model güzeldir.

Arkadaşlar ben ipleri çok denediğim için markaya takıl,madığımı söylüyorum sizler her ip ile yapabilirsiniz.

Bu model nasıl ördük .

BAYAN ÖRGÜ SARMAŞIK MODELİ
BAYAN ÖRGÜ SARMAŞIK MODELİ

3 Düz 1 ters olarak sayımız var 6 sıra düz örerek devam eder sonra en altta ki sıradan ipimizi uzatarak çapraz örelim ve yine 6 sıra örülerek diğer tarafında iplerimizi uzatıp çapraz yapalım işte bu kadar çok kolay ve gösterişli olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim yeni öğrenenler derken de örgüyü bilenler için gerçekten kolay ve çok çabuk öreceksiniz yapmak isteyen arkadaşlar eğer beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Bu modeli yapacak arkadaşlara keyifli örgüler dilerim.

çok kolay sarmaşık örgü modeli
çok kolay sarmaşık örgü modeli
ÖRGÜ SARMAŞIK MODELİN TARİFİ
ÖRGÜ SARMAŞIK MODELİN TARİFİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.