Tığ işi yapraklı etol şal modelin yapılış anlatımı



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere tığ i,şi çok kolay yapraklı etol şal için bir model ile yapılış anlatımı olan videoyu paylaşıp siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Tığ işi çok kolay yapraklı bir örgü modelini sizlere sunmak ve siz örgü sevenlere etol şal model olarak yapmanız için anlatımlı videoyu paylaşıp fikriniz olsun istedim.

Zincirle yapılan bu kolay örneği umarım sizlerde beğeneceksiniz bazı modeller var hem kolay hem gösterişli işte buda onlardan biri diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bize bu güzel ve kolay örneği hazırlayan oya hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Değişik modellerden de bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum en güzel ve yeni tasarlanmış modellerden sizlere sunduğumu düşünüyorum.

yine kendi tasarımlarımı sizlere paylaşmak için kanalıma abone olarak haberdar olacaksınız şimdi bu hem kolay hemde gösterişli olan yapraklı zincirli örgü modelin yapılışını beğenip de yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.