CİCİLİ BİCİLİ BEBEK PATİK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMINA BAK



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bebekler için cicili bicili bir patik modeli ile tam detay anlatımını siz örgü sevenlere fikir olsun diye paylaştım.

Düz bir patik yapılarak üstüne süsleme ile nasılda harika olduğunu söylemeden geçemedim sizlere her zaman bahsettiğim gibi küçük detaylar modeli harika yaptığını görüyoruz ve sizlere de bu modele bakarak fikir edine bilirsiniz.

Arkadaşlar her zaman bahsederim ya değişiklik yapmak sizin elinizde diye evet sizde bu modelde olduğu gibi süsleyerek yapabilirsiniz sadece patik değil tüm örgülerde de yapabilirsiniz değişiklik demek küçük bir ayrıntı bile değişikliktir.

Ben bir örgü seven olarak bu güzel değişik düşüncelere bakarak çok güzel buldum sizlere de tavsiye ederim diğer modellerden de bilgi almak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır .

Bize bu güzel modelle fikir edinmemize yardımcı olan sevgili örgü seven efsane örgücüye buradan teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar bu güzel bebek patik modelini de umarım beğeneceksiniz değişik modellerden de haberdar olmak için sayfamdan takip etmenizi öneririm şimdi bu bebek patik modelini yapacak olan siz örgü seven arkadaşlara şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.