KOLAY LİF MODELİN KOMBİN YAPILIŞ ANLATIMLARI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel ve çok kolay bir örgü lif modellerin kombin olarak sizlere paylaşmak istedim.

Yuvarlak lif olarak başlanmış fakat tam kombin olarak yapılan bu lif modelleri tam olarak sayfamdan bakin istedim değişik modelleri ile bu güzel lif sadece model görseli değil yapılış teknikleri ile sizlere video anlatımları da paylaştım bakınca hepsini bir arada bulun istedim yapılışı her zaman ki gibi lif modeli sadece renkler ile dans edercesine uyumlu yapılan renkli lif modelini umarım sizlerde çok beğenirsiniz .

Lif örgü tekniği hep ayni fakat renklerin uyumu ile desen yapılışları farklı olduğu için siz örgü sevenlere fikir olsun istedim ve sizlere sundum.

Arkadaşlar ben hep derim ya yapılışları izleyin diye evet izlerseniz renkleri nasıl kullanılıyor model nasıl yapılıyor diye bilgi edinmiş olursunuz hemde yapmak isteyenlere kolayca yapabilirsiniz çünkü anlatımlar tam detaylı olduğunu düşünerek sizlere sunuyorum .

Sevgili örgü seven arkadaşlar lif modelleri ile yapılış anlatımları sizlere görsel olarak da paylaştım hem görsele bakarak yapabilirsiniz hemde bilmeyen arkadaşlar için se video anlatımları izleyerek yapabilirsiniz biz örgü sevenler için bu tam kombin olarak hem modelleri hazırladı hemde anlatımlarını bizlere sundu bende bu güzel modeller için pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim bu lif modellerini yapmak isteyen arkadaşlara da şimdiden kolay gelsin.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.