TAVUS KUŞU TÜY MODELLİ LİF YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel tavus kuşu tüylü lif modelinden bahsederek sayfama devam edeyim istedim.

Harika tasarımı ile renkler gerçek tavus kuşuna benzeyen lif modelini siz örgü sevenlere sundum yapmak isteyen arkadaşlar için de yapılış olarak tam detaylı bir video paylaştım umarım sizlerde beğeneceksiniz .

Çok değişik bir lif modeli sanki tavus kuşu resim gibi görünen bu lif modelini video anlatımını izleyerek siz örgü sevenlerde çok kolay yapacağınızı düşünüyorum .

Her zaman sizlere renklerden bahsederim evet renklerin ne kadar görselde yeri olduğunu bu lif modelinde fark etmişinizdir.

Biz örgü sevenler için tasarlayıp lif olarak hazırlayan ve yapmamıza yardımcı olacak olan videoyu paylaşan ören hanım dilöşa buradan teşekkürlerimi iletirim.

Diğer modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır bir çok güzel lif modellere bakarak fikir edinebilirsiniz.

Bu örgü modeli ile çok güzel bir bebek battaniyesi yapılır düz olarak yani trabzanla örerek üstüne bu tavus kuşu modelini üstüne süsleyerek harika bir bebek battaniye veya bir panço olarak süsleme yapılabilir hemde çok güzel olacağını düşünerek fikrimi sizlere söylemek istedim.

Sevgili lif örgü sevenler bu güzel değişik tavus kuşu örgü lif modelini yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.