8 NİSAN 2019 ÖRGÜ MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



baklava deseni örgü
orgutarifleri

Merhaba arkadaşlar bugün yine sizlere çok güzel iki taraflı örgü modeli hazırladım anlatımıyla siz örgü sevenlere sundum umarım bu güzel modeli de beğenirsiniz yapılışı çok kolay bir baklava desen olarak fakat baklava desenin yapılışı da farklı olduğu için sizlerde fikir edinmenize yardımcı olayım istedim.

Arkadaşlar her zaman en güzel modelleri ve değişik örgülerden sizlere fikir amaçlı paylaşıyorum kolay ve gösterişli örneklerden yapılışları olan video anlatımlarda paylaşıyorum bu model anlatımını umarım sizlerde beğeneceksiniz belki çekim hatası olarak bulabilirsiniz yapılışı kolay olduğu için biraz da çekimde acemi olduğumu söylemek isterim el işi ve örgü her zaman yaptığım işitir fakat değişik modellerden yapmayı tercih ederim sizlere de değişik modeller hazırlayıp sunuyorum yine çok güzel modeller var onlardan da sizlere bilgiledireceğim eğer takip ederseniz haberdar olursunuz kanalıma abone olarak ve sayfamda üye veya takip ederseniz haberdar olursunuz.

ÇOK AMAÇLI ÖRGÜ MODELİ
ÇOK AMAÇLI ÖRGÜ MODELİ

Sevgili örgü sevenler bu güzel baklava desenli fakat yapılışı farklı olan örgü modeli beğenen ve yapmak isteyen arkadaşlara anlatımını izlemenizi tavsiye ederim teknik olarak bilgi edinirsiniz yeni öğrenenlerde çok kolayca yapabilecekleri örnek olarak diye düşünüp paylaştım şimdiden herkese kolay gelsin keyifle örün.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.