KOLAY TIĞ İŞİ BEBEK YELEK MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler çok kolay ve bebekler için çok güzel çabuk örülen tığ işi bebek yelekten bahsedelim istedim.

Çok kolay fakat bebekler için gösterişli bir örgü modeli olarak beğenerek sizlerde yapmak isterseniz diye hem modeli hemde tam detay anlatımlı videoyu sunarak fikir edinebilirsiniz bizlere bu güzel model ile anlatımını hazırlayan fatma hanıma çok teşekkür ederim umarım bu modeli sizlerde beğeneceksiniz.

Değişik modeller içim sayfamdan fikir edinebilirsiniz model yelek olarak hepsi ayni oluyor sadece örnek ve yapılış teknikleri farklı olur önün için sizlere yapılış anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar bu güzel ve kolay tığ işi modelin yapılışı ile değişik örneklerden de yapabilirsiniz .

İplerin markasına takılmayın örgü her iple yapılabilir sadece örnek yapılışını öğrenmeniz ve el işi olarak düzgün yapmanızı öneririm bende bir örgü seven olarak her zaman istediğim iple örgü yapmaktayım illa marka ip kullanmanız gerekmiyor sadece ince ve kalın iplerin modelin gösterişine bakın yeter tığ işlerde ince iple daha güzel olur fakat tabi ki örneğine göre değişir.

Sevgili örgü sevenler bu kolay gösterişli ve bebekler için olan yelek modelini siz kendinize de örebilirsiniz örgü çocuk büyük fark etmez sadece renk olarak kendinize daha uyan renkle yapmanızdır.

Bu modeli yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.