İKİ ŞİŞ İLE PATİK BOT YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik örgü modeli olan patik gibi örülen bot yapılış anlatımıyla sizlere fikir olsun istedim.

Değişik renkler ile harika görünen bu kısa yaparak veya katlayarak patik olur uzun tutarak da bor gibi kullanabiliriz çok güzel görünümlü bu modelin renklerin uyumu da çok güzel oldu umarım sizlerde beğeneceksiniz değişik görsel olduğunu düşündüğüm için sizlere de fikir olsun istedim.

İki şiş ile yapılan bu güzel patik modeli bot yapmak isterseniz yapılış anlatımı olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Değişik versiyonu olan eskiden büyükler paspas olarak yaparlardı bu modeli şimdi patik yapılışını görünce çok beğendim değişik modellerden de bakarak model isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Elinizde örgüden artan ipler ile değerlendire bilirsiniz değişik olur zaten bu renkli ipler aynı olmasa da ayrı ayrı iple çok daha güzel oluyor hemde az az kalan örgülerde ki iplerinizi değerlendirmiş olursunuz .

Sevgili örgü sevenler bu renkli gösterişili hem patik olarak kullan hemde bot olarak kullanacağınız bu modeli yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin yapılışını izleyerek fikir edinerek değişiklik konusunda bilginiz olsun keyifli örgüler.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.