KUTU TEKNİĞİ KALP LİF MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir lif modelinden bahsederek sizlere fikir olsun istedim.

Değişik görseller ile hazırlayıp yapılış anlatımını tam detay olarak video hazırlayan lif perisi arzu hanıma buradan teşekkür ederim.

Arkadaşlar sayfamda değişik görseller ile her modelin anlatımı var sizlerde değişik model isterseniz sayfama bakarak değişik modellerden fikir edine bilirsiniz .

Renkleri ile harika görseli olan bu lif modelini yapmak isteyen arkadaşlar izleyerek çok kolay yapar ve yapılış tekniğini öğrenmiş olursunuz diye sizlere fikrimi söylemeden geçemedim

Kendi tasarımların arasına bunun gibi beğendiğim modellerden de sizlere sunarak fikir edinebilirsiniz diğer modeller için sayfamı ziyaret ederek çok güzel modellerden fikriniz olur sizlere en güzel modelleri sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim ben her zaman bahsederim renkler diye evet uyuma dikkat edilirse modelinizin görsel,ide güzel görünecektir.

Arkadaşlar değişik modellere sahip olmak isterseniz takip etmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın sizlere iyi ve güzel modeller sunmak için buradayım şimdi bu güzel kalplı lif modelini yapacak olan siz sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.