ÇOK GÜZEL TIĞ İŞİ MOTİF GÖRÜNÜMLÜ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ TEKNİĞİ



tığ işi örgü modeli
tığ işi örgü modeli

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel tığ işi motif görünümlü ve bütün örülen bir örgü model hazırladım yapılış tekniği ile sizlere anlatımını yaptım .

Yapılışı çok kolay ve gösterişli olduğunu düşünerek sizlerin de fikri olsun istedim bu modeli çok amaçlı olarak kullanılabilir olmasını sizlere videomda anlatım izleyerek çok rahat yapacağınızı düşünüyorum umarım sizlerde bu modelimi beğeneceksiniz .

Değişik modeller hazırlamak sizlere yeni tasarım olan örnekler paylaşmak için burada olduğumu unutmayın bende bir örgü seven olarak keyifle modeller sunmaktayım.

DANTEL MOTİFLİ ÖRGÜ MODELİ
                         DANTEL MOTİFLİ ÖRGÜ MODELİ

Arkadaşlar böyle motifli bir örneğiniz varsa da bunun gibi bütün örebilirsiniz yapılışı kolay sizlerde yapmak için video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Bu modeli kullanarak dantel yapabilirsiniz değişik ve güzel oluyor ben denedim ve hatta ilerleyen zamanda sizlere yine dantel olarak sunacağım .

örgü hırka olarak düz örgü yapıp kollarına bu örnekten ara şerit yapın çok değişik bir görüntü oluyor ben bu model ile değil de değişik bir bluz yapmıştım gerçekten harika görsel oluyor tavsiye ederim yani bu örgü modeli her yerde kullanabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler umarım bu örneğimi beğenirsiniz sizlerden de yorumlarınızı beklerim bu güzel tığ işi örgü modelini yapmak isteyen arkadaşlara keyifli örgüler dilerim diğer modellerden de takip ederek siz ilk haberdar olacağınızı unutmayın kolay gelsin.

KAYNAK :orgutarifleri

makale yazar orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.