TASARIM KELEBEK LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel gösterişli ve renkleri ile harika görünen bir kelebek modeli olan lif modelini sizlere sunayım istedim .

Değişik görselle harika lif modelini tam detayla anlatımı olan videoyu da sizlere yapılışında kolaylık olsun yapım aşamasını izleyerek çok kolay yapabilin diye paylaştım her zaman ki gibi sayfanın sonunda video var eğer yapacak olursanız yapılış teknik için izlemenizi tavsiye ederim.

Tasarımı çok güzel bulduğum için sizlere de fikir olsun diye ve çeyizlerin hazırlığında olanlara model konusunda yardımcı olayım istedim umarım sizlerde bu güzel örgü tığ işi olan kelebekli lif modelini beğenirsiniz.

Ben örgü seven olarak aslında çeyiz diye demek ten se herkes kullandığını söylemek daha iyi diye düşünür fakat bazı modeller çok güzel kullanmaya kıyamayız ya o zaman çeyizler için demek isterim ben çeyiz onun için derim fakat bizler kendimiz için yapıp kullanmalıyız ben kendim kullanmak için yaptığım için siz örgü sevenlere de fikrimi söylemek sizler ile paylaşmak istedim.

Arkadaşlar tasarım kelebek lif modelini ve diğer modellerden de önce biz haber alalım derseniz kanalıma abone olarak ve sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır şimdi bu lif modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.