KATLI GÜL LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çeyizlik çok güzel kat kat gülleri olan bir lif modelini sizlere sunmak istedim yapılışı ile anlatımı olan video paylaşarak sizlere kolay olsun istedim değişik ve çok güzel olan bu lif modelini sizlerinde beğeneceğini umarım sanki çiçek bahçesi gibi görünen bu lif modeli çeyiz sandığımı süsleyeceğini düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Lif modelin yapılış tekniği hep aynı fakat bu lifte bir görsel mevcut olduğunu söylemeden geçemedim renklerin harika olduğu bu lif kelin hamamlara çok gösterişli olacağını düşünerek siz örgü sevenlerde gelin kızlara çeyizler için yapılışından bahsederek fikir vermek istedim bizlere bu güzel modeli hazırlayıp sunan lif perisi arzu hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim değişik modellerden de bakarak fikrim olsun diye düşünecek olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum eğer sizlerde öyle düşünüyorsanız yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar bu güzel modeli yapmak isterseniz yapılış tekniği izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu kat kat gülleri olan güzel lif modelini beğenip de yapacak olan sevgili örgü sevenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.