İKİ ŞİŞ İLE BEBEK PATİK MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler çok kolay ve bebekler için çok da güzel bir patik modelini sizlere sundum.

Yeni ve güzel bir model iki şiş ile bebekler için bu kadar kolay ve kullanışlı olması sizin de bebeklere yapmak isteyeceğını düşünerek yapılış anlatımla sizlere fikir olsun diye düşünüp paylaştım umarım sizlerde bebeklerinize veya hediye olarak yapacak ve hediye olarak bebek olanlara vereceksiniz yapılışı kolay olduğu için çok çabuk yaparsınız  bebek örgülerde hepsi çok güzel olur fakat bu patik çok kolay yapılır ve çok da kullanılır bebekler için yaz kış fark etmez her zaman örgü işi kullanırız diye düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim.

Sevgili örgü sevenler değişik patik modellerde var sayfamda hem kendinize hem çocuklara ve bebekler için değişik kolay ve güzel modellere bakacak olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Arkadaşlar bazı modellerde yorum yaparken yapılış anlatımları izlemenizi tavsiye ederim çünkü değişik yapılış tekniklerden öğrenmiş olursunuz diye fikrimi söylemek istedim sizlerde yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel çıtı pıtı bebek patik yapılışını yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.