DÖNME DOLAP LİF MODEL YAPILIŞ ANLATIMI



Yine çok güzel yeni tasarım ve lif modeli il yapılışı anlatan video sizlere fikir olsun istedim

Arkadaşlar lif modeller çok fakat bir çok model bu modeldeki gibi süslü olması ve bu dönme dolap lif modelini umarım beğenirsiniz değişik modellerden sizlere fikir verdiğimi düşünerek sizler sunuyorum bende sizlerden bu güzel modeller ile ilgili yorumlarınızı beklerim.

Bizler ,için tasarlayıp yapılışında kolay olsun diye tam detay anlatımını hazırlayıp sunan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi sunarım .

Her zaman değişik güzel modelleri sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayın .

yine en güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı takip etmeniz yeterli olacaktır.

Renkleri ile göz kamaştıran bu güzel dönme dolap modeli lif değişik çiçekler ile de süsleme yaparak değişik modellerden de yapabilirsin isterseniz bu çiçekle ile uzun lif veya üzerindeki çiçekler ile değişik örgülerde kullana bilirsiniz .

Bazen yorumlarda bahsederim örgü bir yerde kalmasın diye evet arkadaşlar bir yerde kalmasın değişik yerde kullanmalıyız değişiklik olsun isterseniz değişik örgülerde kullanmak çiçeklerde ve bu modelin üstündeki motif olan çiçeklerden de kullanabilir olmalıyız ki değişik görsel olsun.

Dönme dolap modeli olan bu güzel lif sevenle yapım aşaması olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim yapılışı her ne kadar kolay olsa da tekniği öğrenmek için izlemeliyiz şimdi bu güzel lif modelini yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.