ÇEYİZLİK YENİ GELİN LİF MODELLER FİKİR OLSUN



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik çok kolay ve güzel olan lif modelin yapılışıyla sizlere fikir olsun istedim.

Değişik ve güzel lif modeller ile sayfama devam ederken şunu düşündüm yaz geliyor düğün  dernek derken çeyizler hazırlanmalı bende çeyizler model konusunda yardımcı olayım yapılışı ile anlatımlı videoyu paylaşmak istedim.

Arkadaşlar bu güzel ve değişik modelleri sizlere sunarken şunu düşündüm değişik görseller ile lif yapılışlar da çeyizler için model konusunda yardımcı olamak için burada olduğumu unutmayın değişik modellerden de bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Sevgili örgü sevenler değişik modeller de yapılış anlatımları ile paylaşıyorum sayfanın sonuna bakarsanız göreceksiniz her zaman söylerim yapılışı anlatan video izleyerek değişik yapılış şekilde teknik öğrenirsiniz çünkü herkesin yapılış tekniği farklı olduğunu unutmayın.

Çeyizler için seçili örneklerden bahsettiğimi düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim .

Bizlere bu güzel lif modelini hazırlayan fatma hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Video olarak bir çok model sizler için seçtiğim ve paylaştığım bu güzel modelleri umarım sizlerde beğenecek ve yapacak olacaksınız yapılışları hepsinin var eğer yapamaz olursanız yorumlardan haberdar edebilir ve bende sizlere yardımcı olurum şimdi bu güzel modeli yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.