KURTÇUKLU ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok kolay gösterişli bir kurtçuklu örgü modelin yapılışını  sizlere paylaştım.

Yapılışı çok kolay bir örgü her istediğiniz örgü de ve örgü aralarına kullanabileceğiniz güzel bir model olduğunu düşünerek sizlere sunayım istedim yapılış anlatımı olan videoyu izleyerek çok daha değişik örgülerde kullanabilir olduğunu sizlerde düşünüp fikir oluşturursunuz .
Ben bu örnekle değişik bir model daha tasarladım bir daha ki sayfamda takip ederseniz görecek ve sizlerde umarım beğeneceksiniz.
Bendeörgüsevenolarakherzamandeğişikvegüzelmodellertercihederimsizlerdeörgüdekolayvegüzelmodelleritercihettığınızıdüşünerekbugüzelkurtçukörgümodelinipaylaştım.

Arkadaşlar eğer takip etmiyorsanız takip etmenizi öneririm çünkü bende örgü seven olarak yeni ve güzel modelleri paylaştığımı düşünüyorum her zaman en güzel modellerden sizlere fikir vermek istediğim için burada olduğumu unutmayın.

Değişik örgü ve el işlerine bakacak olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu KURTÇUK  modellerden yorum yapmak gerekirse ben marka olarak ip önermiyorum çünkü ipler biraz pahalı olduğunu düşünerek sizler en uygun ipler ile de yapabilirsiniz örgü de önemli olarak bakılan modelin yapılışı ve renklerin uyumu olduğunu düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim evet en önemli olan örgüyü düzgün yapmak ve uygulayacağımız yere güzel durması yoksa kaliteli ip güzel göstermiyor diye düşünüyorum ve kendim yaptığım fikirlerimi de sizlere paylaşayım istedim.

Bu çok kullanışlı örgü kurtçuklu örneği beğenip de yapmak isteyen siz sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin diğer modelde takip ederek haberdar olursunuz.

kurtçuk örgü modelin tarifi
 kurtçuk örgü modelin tarifi

>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.