YILDIZLI MOTİFLİ OYA MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili oya severler yine çok güzel zarif gösterişli yıldız motifli tığ oyasıyla sizinleyim sizlerinde beğeneceğini düşündüğüm bu güzel oyayı yapmak isteyenlere kolaylık olsun diye yapılış anlatımını sizler için paylaşıyorum.

Motifli oya sizinde beğeneceği bir oya modeli olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim değişik renkler ile yapacağınız bu oyayı yazma önceliğini seçerek uyumlu ipler kullanmanızı ve yazmanın desenlere uygun olmasına dikkat etmenizi öneririm.

Boncuksuz bir oya modeli fakat yuvarlak kısmına halka kullanabilirsiniz tüm halkaları aynı olur .

Serum halkası dediğimiz küçük halkalar oya yapılışında çok daha düzgün yuvarlak olduğunu düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Değişik oya örneklerden bakıp fikir almak isterseniz yine sayfamda mevcut bakarak ve ziyaret ederek fikir edine bilirsiniz .

Çeyizlerde olma olmazımız olan bu güzel oya motifli yıldız modeline de yer vereceğinizi  düşünerek sunayım örnek konusunda yardımcı olmak istedim yapılış anlatımını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum yine yapamaz olursanız yorum kısmından bana ulaşarak sizlere anlatım yapıp yardımcı olacağımı unutmayın.

Arkadaşlar her zaman bahsederim bilseniz de yapılış anlatımlı video izleyin ki yapılış teknik elde edin herkesin yapılışı farklı olduğunu unutmayın .

Bu güzel modelin yapılışını izleyerek yapmak isteyen sevgili oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.