KAPŞONLU SAÇ ÖRGÜLÜ BEBEK TULUM YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler her ne kadar bahar gelse de bebeklerde örgü kullanırız bende bu güzel değişik görsel ile tulum yapılışından bahsederek sizlere fikir olsun istedim.

Her ne kadar bahar gelse de bebekler için yaz aylarda bile örgü yelek veya bir hırkaya ihtiyacımız olur onun için bende bu kışın kullanılan yün ip ile örülen tulumdan bahsetmek istedim.

Arkadaşlar örgü denince sadece yün olarak değildir merserize ile de yapıp yaz serin günlerde veya akşam serinliğinde de kullanabileceğimiz örgülerde yapabiliriz bu tülüm örgü modelini bizler merserize ile yaparsak bebek ile gezmeye çok rahat gidebiliriz hem çok güzel hemde çok kolay sizler bu modeli kullanarak değişik ajurlu örneklerden de bu tulumu yaparak değişik model elde edebilirsiniz.

Bu güzel bebek tulumu umarım beğeneceksiniz bende sizlere fikrimi paylaştım sizlerden de yorumlarınızı beklerim eğer video anlatımla yapamaz olursanız yardımcı olurum sizlere model konusunda ve yapılışında yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın değişik örgü ve el işlerinden haberdar olmak isterseniz takip ve üye olmayı unutmayın sayfama bakınca aradığınız her örneği bulacağınızı düşünerek fikirlerimi söylemek istedim.

Bebeğiniz için yapacağınız bu güzel bebek kapşonlu tulum örgü modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.