İĞNE OYASI MUHTEŞEM BİR MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili oya seven arkadaşlar sizlere çok güzel muhteşem bir iğne oya yapılış anlatımıyla sayfamdan devam edeyim istedim sizlerinde beğeneceği ortasına küçük inci koyarak harika bir oya yapılışını paylaşmak siz oya sevenlere fikir olsun istedim.

Bahar geldi çeyizler sandık hazırlama zamanı bende çeyizlerini ze incili çok güzel bir iğne oyasını da çeyizini ze yer verin istedim ve sizlere tam detaylı anlatımını da paylaştım çok güzel görünümlü bu iğne oyası çok keyifle yapacağınızı düşünüyorum .

Arkadaşlar aslında iğne oyası kolay sadece ilmek ayarlamak ve düzgün yapmak önemli sizlerde yapabilmeniz için yapılış anlatımlı videoyu paylaştım izleyerek yapacağınızı düşünüyorum .

Oyalarda dikkat edeceğimiz ilk iplerin rengi ve yazmanın deseni olsun motifli bir oya ise çiçeklerin renginden ipleri kullanmalıyız ki örneğimiz güzel olsun diye fikrimi söylemek istedim .

Sevgili oya sevenler eğer diğer oya modellerden bakıp yani tığ oyası mekik gibi değişik oyalardan bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamda hepsi mevcut bakarak fikir edinebilirsiniz yapılış olarak anlatımları hepsinin var izleyerek çok kolayca yapabilirsiniz bu güzel iğne oya modeli umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız ortası incili olan çok güzel oya modelini yapacak olan sevgili oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.