ÇOK AMAÇLI KULLANACAĞINIZ ÇİÇEK MOTİF YAPILIŞI



Çok amaçlı kullanabileceğiniz çok güzel çiçek modelin yapılışıyla sayfama devam ederek sizlere fikir vermek istedim.

Değişik ve güzel bir çiçek motifle sizlere fikirlerimi paylaşmak istedim bir çok yerde kullanacağınız çok amaçlı örgü çiçek motifi sizlerde beğenip bir çok yere uygulayacağınızı düşünüyorum .

Arkadaşlar çok kullanışlı bir çiçek motifi nerede kullanmalıyız derseniz bere yapımında dekor olarak kullanabiliriz lif yapımında özellikle dekor olsun diye neredeyse tüm lif modellerde çiçek motifler var sizlerde yapabilirsiniz.

Yada bu motif ile bebek battaniye motifin ortasına yapabilirsiniz çocuklara bir saç bandı yanına koyabiliriz veya patik yaparken önüne bu çiçeklerden yapıp kullanabiliriz örgü yaptığımız her yerde kullanılabilir bir çiçek örneğini umarım sizlerde değişik görsel örgülerde kullanacaksınız .

Bize çok amaçlı çiçek motif yapılış modelini hazırlayıp yapılışında kolay olsun diye anlatımı tam detayla yapan lif perisi arzu hanıma buradan teşekkür ederim.

Değişik motiflerden de bilgi almak isterseniz sayfamda değişik örneklerden bakıp fikir edinebilirsiniz.

Çiçeklerde yapılınca gösterişli olmasını isterseniz renklere uyum içinde olduğuna dikkat edilirse harika olur çünkü çiçekler her zaman canlı ve gösterişli renkler güzel olur şimdi bu güzel çiçek motif beğenip yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.