BADEMLİ ÖRGÜ MODELİ KABAK ÇEKİRDEĞİ YAPILIŞ ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler yine çok kolay fakat görsel olarak güzel bir örgü modeli ile yapılış anlatımını sizlere paylaşıp fikir olsun istedim.

Bademli kabak çekirdek örneği olan iki şiş ile yapılan bu güzel modelini beğeneceğinizi umarım çünkü değişik güzel bir model bende örgü seven olarak beğendiğim için sizlere de örgü örnek konusunda fikriniz olsun diye paylaştım.

Sevgili örgü sevenler sizlere değişik örneklerden de bakıp eğer fikir almak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çünkü değişik ve güzel modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum umarım sizlere model konusunda yardımcı oluyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Bize bu güzel örgü bademli örgü modeli olan kabak çekirdeği örgü örneğini bizlere yapılışıyla anlatımını yapan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Anlatım detay için anlatımlı videoyu izlemenizi teknikle ilgili bilgi almanızı öneririm her örgü yapanın yapılışı farklı olduğunu düşünerek daha güzel kolay yapılışı olabilir diye izlemek gerek diye düşünerek sizlere de öneririm .

Bu örgü modeli her yerde kullanabilirsiniz diğer örgü modellerde ki gibi görmek istediğiniz her yerde güzel olacağını düşünüyorum şimdi bu güzel örgü badem örgü kabak çekirdeği örneğini yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.