3D YILDIZ LİF MODELİ YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir 3 D lif modelinden sizlere fikir vermek istedim .

Güzel renkli örgü tığ işi lif modelini sizlere sunup yapım aşaması olan videoyu paylaştım sizler eğer yapmak isterseniz yapılış anlatımını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşündüm zaten lif yapılış teknik olarak hepsi ayni sadece değişik renkler ile dekor vererek yapılışında geçişlerde teknik uygulanmaktadır.

Siz örgü sevenlerde değişik renkler ve küçük detaylar yaparak güzel lif modelleri elde edebilirsiniz.
Arkadaşlar sizler için bu güzel 3D lif modelini hazırlayıp yapımında kolay olsun diye anlatımlı videoyu sunan suzanın el işi dünyasına buradan çok teşekkür ederim.

Değişik ve başka lif modelini isterseniz sayfamı ziyaret ederek her örgü modellerden bilgi edinebilirsiniz hiç bir yerde göremeyeceğiniz çok güzel ve değişik örgüler var sizlerde yaparak model konusunda fikriniz olur.

Çeyizlerde en çok gösterişli olmasına dikkat edilir evet işte modeller işte renkler bu güzel modellerde hepsi mevcut olduğunu düşünerek sizlere fikrimi söyleyeyim istedim umarım bu fikrimi sizlerde beğenip uygulayacaksınız eğer yapılış anlatımlara dikkat ederseniz yapılışında  küçük detaylardan diğer örgülerde de fikir olmuş olur küçük detay çok da gösterişli olmasına sebeptir.

Sevgili örgü sevenler bu güzel lif modelini yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.