ÇOK KOLAY PLAJ ÇANTA YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere yaz gelmeden hazırlanması gereken plaj çanta modeli ile yapılış anlatımını paylaşmak istedim.

Çok kolay her yerde kullanabileceğiniz güzel bir çanta modeli sizlere sunmak istedim yapılışı kolay fakat yaz aylarında sürekli kullandığımız çanta çok önemli olduğunu düşünerek sizinle de paylaşıp fikir olsun istedim.

Tığ işi ile yapılan bu çanta modeli i;sterseniz şiş ile de yapabilirsiniz çünkü çanta için ipler var değişik ip türü olduğu için kullanımında bir sorun olmaz yazın de Siz de sahillerde çok gösterişli olarak kullanabileceğiniz bir örgü modeli olarak sunayım istedim .

Arkadaşlar sadece çanta nasıl başlanır öğrendikten sonra istediğiniz örnek modelini uygulayarak değişik bir görsel yapabilirsiniz önemli olan çanta nasıl yapılır tekniği sizde anlatımlı videoyu izleyerek fikir edinip istediğiniz örnekle harika çantalar yapabilirsiniz.

Artık yaz geldi yazlık kullanacağımız modellerden yapıp hazır etmek gerek diye düşünüp bu çanta modellerden başladım ve diğer yazın kullanacağımız modellerden de sizlere fikir amaçlı paylaşacağım eğer takip etmiyorsanız takip etmenizi öneririm .

Yine değişik modellerden bakmak isterseniz sayfamda her örgü ve el işi olarak mevcut fikir edinerek yapmanız için yapılış anlatımları da paylaşıp fikir edinerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum umarım bu güzel modelleri sizlerde beğeneceksiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.