YAMPİRİ YAMPİRİ YAPRAKLI OYA MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü ve el işi seven oya sevenlere bu sayfama yine çok güzel değişik yampiri yampiri yapraklı oya modeli ile sayfama devam etmek istedim.

Çok güzel renkli oya modeli sizlere fikir olsun istedim bu modele benzer değişik fıstıklı oya modellerden de sayfamda mevcut fakat bu modeli ben çok beğenerek sizlere sunayım istedim.

Arkadaşlar illa bu tülbent markası ile yapmanız gerekmiyor sizlerde istediğiniz tülbent ile yapabilirsiniz fakat dikkat etmeniz gereken şu modelin iki renk olarak zemin ve yampiri fıstık oyası için tülbent seçimi yapmanız sadece tek renkle de oyasını yapabilirsiniz zemin olarak çimen misali her zaman yeşil ve tonları kullanılır sizlerde seçeceğiniz tülbente göre oya renkleri seçerek istediğiniz tülbente güzel duracaktır verilen modelde ki tülbentler fiyat olarak biraz pahalı olduğunu düşünerek sizlere fikrimi sunayım istedim.

Arkadaşlar demem şu asla markaya takılmayın her kes alamaya bilir birde bazen ucuz şeyler daha güzel olabilir eğer senin yapacağın her ne olursa olsun güzel yapmışsan her şeyde güzel görünecektir.

Bu oyaya benzer bir çok oya modellerde var sayfama bakarak fikir edinebilirsiniz değişik güzel modellerden haberdar olmak isterseniz de takip etmenizi öneririm şimdi bu yampiri yampiri yapraklı oya modeli yazmanıza işlemek için ne duruyorsunuz demek istedim ve şimdiden sizlere keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.