KUĞU GÖRÜNÜMLÜ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere kuğu görünümlü çok güzel bir lif modeli paylaşacağım tasarımı yeni ve anlatımla sizlere fikir olsun istedim çok güzel bir modeli olan bu kuğulu lif umarım sizlerde benim kadar beğeneceksiniz.

Görsel olarak harika gösterişli bir lif renkler ile çok güzel uyumlu bir tasarım olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim.

Tasarım kuğu lif modelini yapmak istersiniz diye çok güzel ve tam detaylı olan videoyu sizlere sundum izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Nakış gibi işlemeli bu kuğu modeli umarım siz örgü sevenlerde beğenecek ve gelin kızların çeyiz sandığında yer alacaktır.

Yapılış sayısına gelince biraz olsun sizlere bilgi vermek istedim.

Kuğu 4 fıstık başlanıyor  6 fıstık olana kadar 3 sıra örülüyor
Sonra 2 beyaz 1 mavi 2 beyaz 1 mavi 1 beyaz 2 sıra yapıyoruz
2 sıra boyun yapıyoruz burnu 2 fıstık sari 3 beyaz
1 beyaz 1 siyah 1 beyaz
Son sıra 3 beyaz kuğu bitti.
Arkadaşlar yapmak isterseniz anlatımı izleyerek de yapabilirsiniz daha kolay olacaktır izleterek yapmak tam detaylı anlatımı var.
Değişik lif modelleri düşünürseniz sayfamda değişik modellerden var oradan bakarak fikir edine bilirsiniz tam detay anlatımlarla sayfamda mevcut .
Şimdi bu güzel tasarım kuğu lif modelini yapacak arkadaşlara şimdiden keyifli örgüler .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.