YENİ DÜNYA MODELİ YELEK YAPILIŞI



Yeni dünya modeli ile yapılışı olan video anlatımından sizlere fikir olsun diye sunmak istedim değişik ve tığ işi harika bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere de yelek yapımında model konusuna yardımcı olmak için yapılışıyla örneği paylaşayım dedim.

Arkadaşlar değişik ve güzel modeller her zaman benim dikkatimi çeker ve siz örgü sevenler ile paylaşmak isterim onun için burada olduğumu unutmayın her zaman değişik ve en güzel modelleri sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel modeli çok amaçlı kullanabilirsiniz şal yapımında yelek yapılışında bebek elbise robasın da yani bir çok yerde güzel olacağını düşünüyorum ve fikrimi söyleyerek sizlere de fikir olsun istedim.

Güzel tığ işi bu modeli yapacak olursanız yapılış tekniği için anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ederim çünkü biz örgü yapılış tekniği öğrenirsek yapacağımız işe uygulamak kolay olacak her zaman söylerim örnek yapacağınız zaman küçük bir parçada örnek çıkaracak kadar örüp sonra ölçerek kaç ilmek yapılır buluruz .

Eğer arkadaşlar benim ölçme tekniğim ile yaparsanız her türlü iple yapabilirsiniz çünkü ölçersek sayımız ile beden tam gelecektir.

Bu tığ işi yeni dünya modeli yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.