TIĞ İŞİ LALELER ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik bir Tığ işi laleler  örgü modelini sizlere anlatım ve fikir edinin istedim .

Lale modeli bir çok isim benzer olarak tığ işi ve şişle görmüş olabilirsiniz fakat ben değişik bir tığ işi laleler olarak tasarlayıp sizlere fikir olsun istedim değişik ve güzel bir modeli siz örgü sevenlere yapılışını anlatarak sundum umarım sizlerde bu laleler örneği beğeneceksiniz.

Arkadaşlar bu güzel modelin yapılışı bana ait olduğundan rahat yorum yapabilirim ben ip de markadan bahsetmek istemem çünkü herkes istediği iple yapmak için özgür şu iple yapılır diye bir şey yok çünkü bende örgü seven olarak istediğim ipi kullanarak örgüler yaparım önemli olan örgüde hangi modeli yapmak ve yapılış tekniğini öğrenmek birde dikkat ettiğim seçeceğim örnekte renk uyumu bazı örneklerde renkler çok önemli olduğunu düşünüyorum çünkü örneği gösteren renklerdir.

Bu model kaç ilmekle yaparız önce  modeli ölçün sonra kaç beden yapacağına karar ver bu modeli 38 olarak düşünelim benim örneğimde kaç ilmek var 10 ve katlarından oluyor ipin kalınlığına göre örneğin sayı katıda değişir onun için yapılışı küçük bir parçada deneyin ve kaç santim olduğunu bul sonrada kaç beden yapacaksan kaç ilmek olacağını çok rahat bulacaksınız.

Sevgili örgü sevenler bu laleler tığ işi örgü modelini izleyerek kolaylıkla yapacağınızı düşünüyorum ben güzel modellerden sizlere sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim kanalıma abone olarak daha çok güzel modeller için sizinle olurum şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

tığ işi laleler örgü modeli
tığ işi laleler örgü modeli

Sevgili örgü sevenler bu model istediğiniz yerde kullanabilirsiniz açıklama olarak şu diye demek istemedim sadece gelin yelek olarak veya gelin şal çok güzel olacaktır.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.