Tığ işi efsane bir örgü model ile yapılışı



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve tığişi bir çok yerde kullanacağınız bir modelden bahsetmek istedim yapılış anlatımı tam detay olup sizlere yapılışında kolaylık olacağını düşünüyorum

MODEL YAPILIŞI

Model de orta incelik ip 2 numara tığ kullanıldı. 7 ve 7 katları zincir sayısından örnek kuruluyor.Yapılışı kolay olan modeli atkı modelin de bere modelin de bayan yeleklerin de kız erkek bebek örgülerin de yapabileceğiniz harika kolay bir model.27 zincir ile başlanan örneğimiz trabzan ve fıstık yapılarak kuruluyor. Model bitimine kadar aynı şekilde devam ediyor.

Bir çok yerde kullanacağınız modeli umarım beğeneceksiniz değişik trabzanlar yapılarak gösterişli olduğunu söylemek istedim sizlerde bu modeli yapacak olursanız yapılış anlatımı olan videoyu izlemenizi öneririm çünkü her kesin yapılış tekniği vardır sizlerde bu tekniği öğrenerek değişik örgü yapabilirsiniz.

Arkadaşlar örgü geniş olduğunu hep söylerim siz örnek yapılışını öğrendikten sonra her yerde kullanarak örebilirsiniz rengi ile model uyumuna bakarak örmeliyiz ki örnek gösterişli olsun bazı modellerde örnek ip renginden dolayı göstermiyor .

Değişik örneklerden bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu efsane modeli yapmak isteyen arkadaşlar tam detaylı video izleyerek çok kolay olacağını düşünüyorum umarım sizlerde bu modeli beğenecek ve yapacaksınız şimdiden sizlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.