ENDER RASTLADIĞIMIZ SÜPRİZ ÖRGÜ MODELİ İLE ANLATIMLI VİDEO



Yeni model örgü ender rastladığımız süpriz örgü modellere devam diyerek sizler ile yapılışı olan videoyu sınarak sayfamda fikir edinmenize yardımcı olmak istedim.

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik ve harika bir yelek modelinden sizlere sunayım ve sizlerde hem kendine ve çeyizlere yapın istedim hediye olarak yapacağınız bu güzel gelin yelek modeli hiç bir yerde göremeyeceğiniz ve sizler ilk olarak görüp yapacağınızı düşünerek yapılışıyla paylaştım.

Tığ işi yelek modeli olarak gerçekten çok güzel olmuş sizlerde yapacağınızı düşündüm çeyiz için değişik güzel zarif bir örgü modeli olduğu için sizlere de fikir olsun istedim.

Bazı modeller gerçekten süpriz oluyor bu modelde olduğu gibi dantel yapılışına benzer fakat çok değişik oldu bademler arasında oluşu değişik görsel olduğunu söylemek istedim sizlerde bu güzel modellerden bilgi edinin istedim yakında değişik bir modelle kanalımda ve sayfamda paylaşacağım eğer takip etmeyen arkadaşlar varsa takip etmelerini tavsiye ederim.

Sevgili örgü sevenler bu güzel ender rastladığımız süpriz örgü tığ işi yelek modelini yapacak olan sizlere şimdiden kolay gelsin.

.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.