DAĞ YAMACINDA RENKLİ KOZALAKLAR OYA MODELİ TÜRKÇE ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama oya modeli ile devam etmek istedim.

Çok güzel iğne oyasına benzer dağ yamacında renkli kozalaklar tığ işi oyadan bahsederek devam edelim diye düşünerek sizlere nasıl yapılır anlatan videoyu da sundum yapılışını çok güzel anlattığı için sizlere buradan yorumlamak istemedim çünkü tam detay anlatım var izleyerek yapacağınızı umarım sizlerde bu güzel oya modeli umarım beğeneceksiniz çok güzel oya modellerde sayfamda mevcut oya seven arkadaşlar değişik oyalara da bakarak çeyizler için bilgi, edine bilirsiniz yaz ayı yaklaşmasıyla çeyizlere oya yapmak gerek diye düşündüm ve bende bu günlerde çeyizler için güzel modellerden seçip sizlere paylaşmak istedim.

Oya yapmadan önce yazmayı güzel renklerden olanlardan seçersek oya renklerini uydurmak kolay olacağını düşünüyorum.

Yazmada yapacağınız oya yazmanın deseni ile benzer renkler ve uyumlu oya seçmelisiniz ki güzel oya olsun görsele dikkat edelim ki renklerde yardımcı olsun diye kendi fikrimi sizlere söylemek istedim.

Arkadaşlar oya yapılışında dikkat ederseniz iğne oyası ile sanki ayni model gibi tığ oyası da yapılıyor sizlerde iğne oyasını bilmiyorum demeyin tığ oyası ile tamamlaya bilirsiniz şimdi bu güzel dağ yamacında renkli kozalak oya modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.