Yandan başlamalı çocuk takımların modeli ile anlatımı



Sevgili örgü sevenler çok değişik örgü tekniği ile yapılan çocuk hırka modeli ile tam detay anlatımından sizlere bilgi vereyim istedim..

Çocuk hırka yapılışları çok kez görmüş olabilirsiniz fakat bu model çok değişik bir yöntemle örülmüş olduğu için sizlere de fikir olsun istedim.

Yandan başlayarak biten çok güzel örgü tekniği ve çok değişik olduğu bu çocuk hırka modelini umarım sizinde dikkatinizi  çekecektir.

Eskiden paspas yapılırdı yuvarlak ona benzer yapılışı var ve benim çok beğendiğim bir yapılış şekli umarım sizlerde beğenerek bundan sonra yapacaksınız eğer nasıl yapılmış diye merak ederseniz sayfamda yapılış anlatımı var bakarak fikir edine bilirsiniz bu yapılış teknikle kendinize de hırka olarak yapabilirsiniz omuz hizasına kadar ilmek alarak yelek de yapılabilir çok daha kolay olur diye düşünüyorum .

Arkadaşlar takip ederseniz çok değişik görseller ile yapılış tekniklerden haberdar olursunuz çünkü en güzel ve yeni modelleri sizlere sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Yine değişik modellerden fikir edinebilmeniz için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu değişik teknikle değişik örneklerden yapıla bilir fakat yandan örüle bilen modelin örneği olmalı ilerde tığ işi yandan örülen modeli de sizlere sunacağım umarım bu güzel değişik yapılış teknikler ile örnekleri beğeniyorsunuz şimdi bu güzel çocuk hırka modelin yapılışına bakarak yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.