CUPCAKE KESE LİF BEBEK LİF MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok güzel bebek lif modeli olan cupcake kese lif modelini paylaşarak sizlere fikir olsun yapılışını anlatan video ile yapılışında kolay olsun istedim .

Daha önceki sayfama cupcake yuvarlak lif modelini sizlere yapılışıyla paylaştım bugün de bebek kese lif olarak sizlere sunayım istedim.

Bize bu güzel yuvarlak lif ile bebek kese lif olarak yapılışını paylaşan güzel anlatımıyla yapılışında yardımcı olan suzanın el işi dünyasına buradan çok teşekkür ederim.

Değişik ve güzel lif modellere bakarak fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çünkü güzel modeller ve tam detay anlatımlardan seçerek siz örgü sevenlere sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde beğeneceksiniz daha önce hiç bir yerde görmediğiniz ilk olarak sayfamda paylaştığım modellerden ilk sizleri haberdar ediyorum bundan sonrada eğer takip etmeyen örgü sevenler varsa tavsiye ederim güzel ve yeni modellere sizlerde sahip olun istedim.

Sevgili örgü sevenler bu güzel modellerden mutfakta ve banyoda çok güzel kullanabilirsiniz .

Renkler ile görseli harika bir model anne bebek kombin gibi lif yaparak sizlere de fikrimi söylemek istedim.

CUPCAKE kese lif modeli,ni yüz lif olarak sayıları çoğaltarak büyütüp kendinize de yüz lif yapabilirsiniz şimdi bu güzel görseli olan lif yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.