HALAY MENDİL YAPILIŞ TEKNİĞİ İLE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler sizler için çok kolay gösterişli bir halay mendil yapılışını sizlere paylaşıp fikir olsun istedim.

Düğünlere halay mendili artık her kesin elinde olduğunu görür oldum ve bende sizlerde düğün kına gecelerinde halay çekerken kullanmanız için mendil yapılış tekniğini sizlere anlattım umarım beğenecek ve yapacaksınız .

Diğer sayfamda model olarak paylaştım fakat yapılışını anlatıp sizlerde yapın istedim herkesin kına gecelerde en dikkat çeken artık halay mendiller oluyor yapılışı çok kolay örümcek örgü olarak yapılan bu halay mendil sadece boncuk veya pulların güzel olması önemli çünkü gösteren pullar dır.

Arkadaşlar model yapılışında değilde çekim yaparken zorlandığımı düşünerek sizlere daha detaylı anlatımlı video çekim yapmak için buradayım değişik görseller ile değişik modelleri sizler için hazırladım ve hepsinden sizlere yapılışını anlatan video çekim yapacağım sizlere yaz aylarda değik el işlerini sunacağım eğer kanalıma abone olursanız her modelden haberdar olacaksınız sayfamı takıp edip sayfamdan da fikir edine bilirsiniz değişik projeler ile sayfamda ve kanalımdan sizlere fikirler vermek için burada olduğumu unutmayın bu halay mendillerden de yine değişik görsellerden yapılışları paylaşacağım bu modeli sadece iplerden ve pullar nasıl işlenir ile ilgili bilgi vermek için sizlere paylaştım sonraki videomda tam detay olarak paylaşacağım .

Sevgili örgü ve el işi sevenler umarım bu halay mendil modeli ile yapılış anlatımını beğeneceksiniz bu halay mendili yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.