RENKLERİN DÜNYASI LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yeni tasarım ve çok güzel bir lif modelini sizlere paylaşıp fikir olsun istedim.

Renkleri ile harika gösterişli çok kullanacağınız bu güzel lifi isterseniz mutfakta isterseniz kese lifi olarak yapabileceğiniz güzel lif modeli olduğunu düşünerek sizlere paylaşmak istedim :
Renklerin dünyası lifi bizler için tasarım yapıp açıklama yapan videoyu hazırlayan suzanın el işi dünyasına buradan çok teşekkür ederim yapılış anlatımı tam detay olarak ve çok güzel modellerden dolayı teşekkür ederim .

Arkadaşlar mutfakta ve banyoda kullanılabilen bu lif modelleri istediğiniz renkler ile de örebilirsiniz bu güzel lif modelin renkleri gibi uyumlu renkler tercih edilirse modelinizde görseli güzel olacağını düşünüyorum.

Değişik görsellere bakmak isterseniz yeni ve güzel modeller sayfamda yer almaktadır eğer yeni ve değişik örgü el işlerine haberdar olmak isterseniz üye veya takip etmenizi tavsiye ederim.

Renklerin dünyası lif modelini yapmak isterseniz anlatımı olan videoyu izleyerek yapmanızı  tavsiye ederim çünkü suzan hanım hem güzel anlatımı var hemde yapılış tekniği çok güzel olduğunu düşünerek tavsiye ediyorum örgüde teknik önemli olduğunu biliriz ve yapılışları izlemeden teknik kolay yapılış tekniği edinemeyiz diye düşünerek fikrimi söylemek istedim.

Evet arkadaşlar bu güzel lif modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.