ÇABUK ÖRÜLEN MODEL İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok güzel ve çok kolay bir örgü modelin anlatımını sizlere paylaşıp fikir olsun istedim.

Örgüde en çok bakılan kolay ve güzel örnektir bu güzel örneklerde beğendiğimiz modellerden biri olduğunu düşünüyorum.

Anlatımıyla sizlere paylaşırken şunu demek istedim ki siz örgü sevenler yapılışı anlatan videoyu izleyin çünkü herkesin yapılışından çok dikkatimi yapılış tekniği olsun şiş tutuşu veya ilmek de ip alışına bakmalısınız öğrenmektense teknik önemli daha kolay yapabilmek adına bende örgü sever olarak tavsiye ederim.

Örgü örneklerde dikkatimi çeken bir şey var umarım sizlerde takip ediyorsunuz örneklerin benzerliği fakat yapılışında değişik ilmekleri kullanarak örnek ortaya çıkıyor sizlerde dikkat ederek yaparsanız kendi modelinizi sergilersiniz diye fikrimi söylemek istedim.

Arkadaşlar yakında sizlere ilmek sayısıyla ilgili bilgi adına video hazırladım eğer takip ederseniz sizlerde kaç ilmek yapalım düşüncesin den kurtulursunuz.

Bende örgü sever olarak tam detay nasıl yapılır konusuna hep takılırdım ve sizlerde böyle düşünüyorsunuz diye sizlere fikir vermek istiyorum .

Bu güzel örnekten yapmak isterseniz yine söylemek isterdim ki anlatımlı videoları izleyin ki değişik teknikle sizlerde daha kolay yöntemler edinin şimdi bu güzel ve kolay modeli beğenip de yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.