ZİNCİRLİ İLMEKLER ŞİŞ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine yeni ve çok amaçlı kullanılacak örgü modelin yapılışıyla sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar değişik örgü modelinden bahsederken nasıl yapılır ile ilgili yapılış anlatan tam detaylı anlatımlı video paylaştım izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum eğer değişik modellerden de fikir edinmek isterseniz sayfamda var takip ederseniz diğer güzel modellerden de haberdar olacaksınız değişik ve güzel modelleri sizlere paylaştığımı düşünüyorum umarım sizlerde beğenerek sayfamı takip ediyorsunuz .

Ben örnekler şu sayıda olur bu şiş kullanılır gibi yorum yapmıyorum çünkü tam detay anlatımlı videoyu izleyerek daha kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Eğer yapamaz olursanız hangi örnek olursa olsun detaylı anlatımı yaparım .

Sevgili örgü sevenler örneklerde önemli olan yapılışı öğrenirsek uygulayacağınız yelek veya hırka videoda örneğin verilen sayının katları ile kendiniz kaç ilmek ve hangi bedene yapacağınızı bulursunuz metre ile örneği ölçerek de yapabilirsiniz  diğer videomda beden nasıl ölçülür  kaç ilmek yapmam lazım diye düşünenler için yorum paylaşmak istiyorum umarım takip eder ve abone olursanız haberdar olacaksınız .

orgutarifleri youtube kanalımdan haberdar olmak isterseniz abone olmanızı öneririm değişik örgü anlatımlarım var ve değişik örgülerden de paylaşarak sizlere fikir vermek istedim.

Şimdi bu güzel örgü modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.