YASTIK LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel çeyizlerde yer alacak bebek yastık görünümlü lif modelin den bahsetmek istedim .

Yapılışı çok kolay olan bu lif modelinden bebek altın yastık olarak da yapılabilir çünkü lif yapılış modelle bir çok değişik modeller yapılmakta bende bebek battaniyesi ile yastık yapılabilir diye düşünüyorum ve fikrimi sizlere sunmak istedim.

Bebek battaniyesi için güzel bir örnek olur yada evde kendinize tv battaniye yapabilirsiniz puf bir battaniye olacağını sezinleyerek söylemek istedim yapılışını anlatan muhteşem liflere buradan teşekkürlerimi iletirim .

Arkadaşlar sayfamda bir çok lif yapılış anlatımlarla görsel olarak paylaştım her biri yapılışı çok farklı olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere şunu demek istedim yapılış anlatımları izleyerek değişik yapılış tekniklerden bilgi edinebilirsiniz bazı arkadaşlar değişik ve daha kolay yapılış tekniklerin olduğunu gördüm ve fikrimi söyleyeyim dedim.

Lif modellerde de artık değişik görseller var örgü geniş olarak düşünürsek bu modelle de her yerde kullanılan model yapabiliriz .

Yastık modelli lif olarak güzel gördüğüm için sizlere fikir olsun istedim .

Bu güzel yastık modelli lif yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin değişik modeller için sayfamı takip etmeyi unutmayın yorumlarınızı da beklerim .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.