BEBEK BANYO LİFİN MODEL ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama bebek banyo lifin modeli ile güzel tam detay anlatımını sizlere paylaşmak istedim.

Sayfama bebek banyo lifle devam etmek bebeklere çok kullanılan kese lif modeli ile anlatımından bahsetmek istedim bebekler çok narın ve çok yumuşak lif kullanılmalı ki hassas tenleri tahriş olasın diye umarım bu banyo lif modeli sizlere fikir olur ve yapacaksınız eğer yapmak isterseniz sizlere tam detay anlatımlı videoyu da paylaştım bizlere yapılış anlatımı ile bebekler için düşünüp tasarlayan pembeli örgülere buradan çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu güzel düşünceyi umarım beğenip yapacaksınız yapmadan önce video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim çünkü tekniği öğrenmeden yapılırsa aynısı olan diye düşünüyorum.

Biz örgü sevenler arkasını uzatıp taban yaparak banyo lif olarak da yapabilirsiniz değişik modellere bakmak ve fikir edinmek için sayfamı ziyaret etmenizi öneririm yada değişik örnekler için sayfama üye veya takip etmenizi tavsiye ederim bundan sonra kendim anlatımlarım da olacak değişik ve güzel örgü modeller den bahsedeceğim .

Bu yüz lifi ,terlik lif ve bebek lif olarak kullanabileceğiniz güzel modeli yapmak isterseniz yapılış anlatımını izlemenizi öneririm ve şimdi bu modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.