İSTİRİDYE İNCİ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLA



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler bu sayfamda kendi anlatımım olan çok güzel istiridye örgü modeli sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Yabancı siteden aldığım bu güzel örneği sizlere türkçe olarak anlatmak istedim bu örnekten bir çok video olarak gördüm fakat yapılış olarak bana zor göründüğü için yabancı sitede daha kolay anlatımını buldum be bende sizle kolayca yapmanız için video hazırladım umarım beğenir ve abone olarak desteklemenizi beklerim yorumlarda fikirlerinizi ve düşüncelerinizi  da beklerim .

Arkadaşlar el işleri ve örgü konusunda acemi değilim fakat sizlere anlatımda yeni çekim yaptığım için çok detaylı olmamış olabilir abone olarak diğer modeller için haberdar olabilirsiniz çünkü bundan sonra değişik modeller olarak video paylaşmak istiyorum bu modelde fark ettiğim gibi örgü anlatımlar benim her zaman dikkatimi çeker iyi anlatımlar ve pratik örgü yapılışlar güzel bende teknikleri olan video yapıp sizlere fikir vermek yeni ve güzel modeller sunmak için burada olduğumu unutmayın.

Değişik modeller için sayfamı ziyaret ederek fikir edinebilirsiniz güzel modellerden de haberdar olmak için sayfama üye olmanızı tavsiye ederim

Model konusuna gelince anlatımla her şeyi anlattığımı düşünerek tekrar yorum yapmak istemedim dediğim gibi sayı vermedim ama isterseniz sayıda verebilirim genelde ben sayfamda da her zaman belirtirim sayi kendine gore yapın diye ben yapılışın nasıl daha kolay yapılır nerede kullanılır gibi fikir vermek mantıklı geldiği için anlatımlı video izlemenizi tavsiye ediyorum şimdi bu modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

İSTİRİDYE İNCİ MODELİN YAPILIŞI
İSTİRİDYE İNCİ MODELİN YAPILIŞI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.