LİF OLUR DA TERLİK OLMAZ MI ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik bir modelle devam etmek istedim .

Lif olur da terliği olmaz mı diye düşündüm ve sizlere lif modelinden terlik yapılışını paylaşayım istedim.

Keçe tabanlı bir model diğer sayfamda keçe taban yapılışında fikir olarak yapabilirsiniz bu lif model terlik ile fikir edinebilirsiniz bakın çok güzel düşünülmüş ve sizlere de fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Hep lif yapılışı vardı fakat banyo terlik olarak bu çok güzel olduğunu düşünüyorum umarım size de fikir olur sizde lif yaparken birde değişiklik olsun diye terlik de yaparsınız iyi bir fikir bence çeyizler için yapılabilir bornoz yanında hep terlik olur bizde örgü terlik lif modelimize uyumlu olsun diye fikirlerimi sunmak istedim.

Arkadaşlar hani örgüye geniş deriz ya işte bu sizde bir modelde kalmayın değişik yerlerde kullanın ki modeller sizin olsun bademli çiçek yerine değişik motiflerde koyabilirsiniz yada bir inci ile de süsleyerek harika olur terlik örenlere kolay olacak çünkü taban yapılışında biraz zor gibi elinize almak için fakat yapmaya değer bir lif terlik olduğunu düşünüyorum .

Evet arkadaşlar değişik terlik modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır umarım aradığınız her modeli bulacağınızı düşünerek sizlere fikirlerimi ilettim.

Arkadaşlar keçe taban nasıl yapılır biraz kabarık nasıl yaparım demeyin diye tabanlık olarak da sizlere paylaşayım istedim.


Bu güzel lif terliği yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.