KOLAY BEBEK YELEK YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok kolay çocuk yeleğin yapılışından sizlere fikir vermek istedim.
Çok kolay bir çocuk yelek modeli ile yapılışından bahsederken değişiklik yapıp sizlere fikrimi söylemek istedim arkası düz örülen yanları haroşe yaparak yapılan bu modelin arkasını değişik yapmanız için bir öneride bulunmak istedim .

Roba da ki gibi arkasına devam ederse bu model daha güzel olacak yada yanlarda ki haroşe yapmadan olsaydı bence harika olacaktı veya robadan sonra yine öndeki gibi nakış yaparak tamamlayabilirsiniz bu benim fikrim siz isterseniz aynı yapabilirsiniz .

Eğer bu modeli ile yapılışını beğendiniz ise yapılışına bakarak video izleyerek yapabilirsiniz benim söylediğim fikrimi de kullanarak değişik görsel sergileyebilirsiniz sayılar ayni olması yapacağınız çocuğun yaşına göre sayı değişir buna dikkat edin bu modeli bir görsel düşünerek yaparsanız zaten daha güzel model yapacağınızı düşünüyorum umarım fikirlerime katılacaksınız .

Değişik çocuk yelek ve hırka olarak sayfamda hepsi mevcut bakarak fikir edine bilirsiniz eğer değişik modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmenizi öneririm.

Sevgili örgü sevenler her zaman yeni ve güzel modelleri sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel üstü nakış ile süslenen bu çocuk yelek modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.