YENİ TASARIM ÇİÇEK LİF MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu güzel çiçekli lif modelini anlatımıyla sizlere fikir olsun istedim artık tam çeyiz hazırlama zamanı olduğunu düşünerek rengarenk örgüler size sunayım çeyiz için modelde yardımcı olmak istedim umarım bu güzel zarif örgü modelleri yapılışlarıyla paylaşimlarımı beğenerek takip ediyorsunuz.

Arkadaşlar çok güzel modelleri sunduğumu ve sizlere fikir olarak yardımcı olduğumu düşünüyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Sarı çiçek modeli harika renk uyumu olan bu çiçek lif modeli çeyizlerde yer alacağını düşünerek fikirlerimi sunayım ve yapmak isterseniz diye çok güzel anlatan anlatımlı videoyu da sizler için paylaştım .

Bu modeller sizlere paylaşırken sizlere fikir olsun sizler bu değişik örneklerden faydalanın diye paylaşıyorum değişik yapılış teknikler edinin sizlerde kolay nasıl yapılır ve bu güzel modeller nerede kullanabiliriz diye renklerin uyumu diye fikir edinin istedim çeyizlerde ve hediye yapacağınız çok çeşit örgü el işlerinden bilgilenmeniz için yapılışlarıyla güzel anlatımlar paylaştığımı düşünüyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim

Bu güzel çiçek lif modeli yapmak isteyen örgü seven arkadaşlar değişik görseller ile örnekler için orgutarifleri.com siteyi takip ederek bulabilir fikir edinebilirsiniz şimdi modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.