İKİ ŞİŞLE DİKİŞSİZ ÇORAP PATİK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yeni nakışlı iki şişle yapılan çorap patik modeli ile anlatımdan bahsetmek istedim.

Yeleklerde ve hırkada kullandığımız örgü modeli patik çorapta uygulamasından bahsetmek siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Değişik örgüler her yerde kullanılır diye hep söylerim ya işte bir yelek modeli ve daha çok çocuklar için kullandığımız bir örnek le patik çorap yapıldığını sizlere paylaşarak fikir vermek istedim .

Ben her zaman şunu söylemek istedim siz örgü seven arkadaşlar örnek nasıl yapılır tekniği ne diye düşünüp bir iple örneği önceden çıkarırsanız nerede uygulamak isterseniz uygulayabilirsiniz önemli olan örgüde örnek yapılışını bilmektir onun içinde anlatımlı videoyu izlemenizi her zaman tavsiye ederim.

Arkadaşlar değişik örgüler isterseniz orgutarifleri:com siteden bakarak bulabilir ve fikir edinebilirsiniz değişik modellere sahip olursunuz umarım bu fikrime sizlerde katılacaksınız .

Bu güzel örnekli çorap olarak da patik olarak da yapıla bilinen örgü modelin yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım bu modeli çorap olarak biraz uzun yaparak kullanılabilir isterseniz bileğe kadar yaparak patik gibi kullanılabilir sizler nasıl kullanmak isterseniz öyle yapın önemli olan örneğin yapılışı ve tekniğidir.

Patik modelini beğenip de yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.